Monday 15 September 2008

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1


Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά από πλευράς των θεσσαλονικιών που είχαν και την δυναμική στήριξη του κόσμου τους που γέμισε το γήπεδο καταφέρνοντας έτσι να προηγηθούν στο σκορ με τον Μουσλίμοβιτς στο 15ο λεπτό.
Από το σημείο αυτό και έπειτα η ομάδα μας άρχισε να πιέζει και κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, λίγο πριν την διακοπή του ημιχρόνου, με τον Μπλάνκο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και να πάνε έτσι οι παίκτες μας στα αποδυτήρια με άλλη ψυχολογία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πιο σπουδαία ευκαιρία έγινε στο 75' όταν ο Σκόκο δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πάρα πολύ πλεονεκτική θέση.

Να επισημάνουμε και το γεγονός ότι για ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι δεν παραβρέθηκαν οπαδοί και των δυο ομάδων. Ας ελπίσουμε οι ιθύνοντες να σκεφτούν καλά και να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την παράλογη απόφαση που απαγορεύει τις μετακινήσεις των οπαδών και να καταλάβουν ότι οι απαγορεύσεις δεν είναι τρόπος λύσης των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο.

Η Μακεδονία είναι μια και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία...

Η Μακεδονία είναι μια και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία...